Sosyal Medya ve Reklam Yönetimi

Dijital pazarlamanın en önemli parçası olan sosyal medyada var olmak, markaların milyonlarca hedef kitlesine ulaşmasının en önemli yollarından biridir. Bu yüzden sosyal medya ve reklam yönetimi markanız için hayati önem taşımaktadır.

osyal Medya ve Reklam Yönetimi
sosyal medya

Sosyal Medyayı

değerli kılan özellikler nelerdir?

Markaların ürün ve hizmetlerine ait, görsellerini videolarını ve açıklama metinlerini tasarımlaştırıp daha profesyonel bir seyir zevki ile direkt hedef kitlelerine ilgili hashtag’lerini kullanarak ulaşmalarını sağlayan önemli bir platformdur. Bu sayede hedef kitlelerine markanın/işletmenin canlı bir işletme olduğunu hissettirilir. Sosyal medya güven veren aynı zamanda duyu organlarına hitap ederek harekete geçirme oranı en yüksek platform olduğundan başarı oranı çok yüksektir.

Günümüzde sosyal medya platformlarından Instagram, Facebook, Tiktok ve Youtube’un milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Her kullanıcı tıpkı Google’da anahtar kelime kullanarak aradığı sonuçlara ulaşabildikleri gibi sosyal medyada da hashtag’leri kullanarak aradıkları sonuçlara ulaşırlar.

Poseidon 360 olarak;

15+ yılı aşkındır oluşan sektörel tecrübemiz, bizlerin hangi dijital platformu kullanırsak kullanalım marketing (pazarlama) ‘de olan tecrübemizi dijital platformlara yansıtarak hedef ve sonuç odaklı işler çıkarmamızı sağlamaktadır.

Sahip olduğumuz tecrübelerimiz, bizleri hedef kitleniz gibi düşünerek harekete nasıl geçirileceğini projelendirerek iş planlarımızı ve projelerimizi oluşturmamıza katkı sağlamaktadır.

sosyal medyada rekabet

Rekabet

Herkesin kullandığı sosyal medyada rekabet de çok yüksek. Poseidon 360 Reklam Ajansı olarak biz nasıl fark yaratıyoruz?

Dijital Pazarlama’daki tecrübemizi, tasarım ve video editleme de kullandığımız profesyonel programlarımız, dijital pazarlamada kullandığımız analiz sistemlerimiz ile alanında uzman ekip arkadaşlarımızın her gün markanıza özel beyin fırtınası geliştirerek büyük bir aşkla işimizi gerçekleştiriyoruz.

Ajansımızda sizler için özel ve yaratıcı fikirler her gün büyük bir motivasyon ile gerçekleştiriliyor. Çünkü biz Poseidon 360 reklam ajansı olarak işimizi büyük bir aşk ile yapıyoruz.

SPONSORLU

Sosyal Medya Reklam Yönetimi

Hedef kitleniz ve sizler için bu kadar önemli bir platformun bizlere sağladığı en önemli avantaj profesyonel olarak hazırlanmış “Sponsorlu” reklamlarımız ile hedef kitlenizi harekete geçirerek satın alma eğilimi en yüksek olan kişilere ya da topluluklara özel reklamlar çıkarmak için Sosyal Medya Reklam Yönetimini kullanmaktayız.

Yeni adı ile Meta’nın markanıza sağladığı avantajları ajansımızın reklamcılıkta oluşturacağı stratejiler ile sonuç odaklı çalışmalar çıkarıyoruz.
Aynı zamanda Meta ile entegrasyonlu çalıştığımız reklamcılığa özel profesyonel performans ve analiz programlarımız ile çalışmalarımızın performans raporlarını düzenli olarak paylaşarak sizle birlikte yeni sürekli yeni stratejiler oluşturuyoruz.